Pozuelo leerde zijn kunstjes van één van de allergrootste iconen van het voetbal

Redactie
| 9 reacties
Pozuelo leerde zijn kunstjes van één van de allergrootste iconen van het voetbal
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Genk heeft met Alejandro Pozuelo een serieuze versterking binnengehaald afgelopen zomer. De Spanjaard begint zich stilaan goed te voelen in het elftal en zijn kunstjes, tja, die leerde hij van één van de allergrootsten.

Michael Laudrup, de Deense voetballegende en ex-speler van ondermeer Juventus, Barcelona en Real Madrid, haalde hem op zijn 21ste naar de Premier League, bij Swansea. "Laudrup nam nog een handvol andere Spanjaarden mee. Toen hij in de tweede helft van het seizoen ontslagen werd, was het voor de Spanjaarden in de ploeg niet meer zo evident", doet hij zijn verhaal in S/V Magazine.

Laudrup vergeleek hem op een gegeven moment zelfs met Coutinho, speler bij Liverpool. "De vergelijking met Coutinho was gewoon heel leuk om te horen uit de mond van zo'n grote speler en trainer."

"Hij zei ook niet dat ik even goed als Coutinho was, maar dat ik het kon worden. Het inspireerde me juist om nog harder te werken. Op training gaf hij me tips, omdat ik op dezelfde positie voetbal als hij destijds. Hij leerde me veel: hoe ik moest indraaien, de bal gericht controleren..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties