Gent wil langer door met Boussoufa, maar... "Ik praat ook met clubs uit Duitsland, Engeland en Spanje"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 4 reacties
Gent wil langer door met Boussoufa, maar... "Ik praat ook met clubs uit Duitsland, Engeland en Spanje"
Foto: © photonews

Mbark Boussoufa speelt sinds begin februari opnieuw bij KAA Gent, maar het is nog niet helemaal duidelijk hoe de toekomst van de Marokkaanse balvirtuoos er uitziet. Gent wil verder met Boussoufa, maar zelf houdt de speler alle opties open.

Begin dit jaar nam hij nochtans zelf contact op met Gent. “Normaal doe je dat niet, als speler. Maar ik hoopte dat de voorzitter mij kon weghalen uit Lokomotiv. Ik weet dat hij er alles aan gedaan heeft. De voorzitter, Hein, de fans, de spelersgroep: merci, jullie zijn de reden waarom ik weer voetballer ben, en dat vergeet ik nooit.”

“De voorzitter wil samenzitten met mij om over een nieuw contract te spreken. Ik heb gezegd dat ik wil luisteren. Maar ik heb óók gezegd dat ik praat met een club uit Duitsland, uit Engeland, uit Spanje en uit Portugal”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Goed boeren

“Een voetballer heeft een carrière van pakweg vijftien, twintig jaar. Om dan weer in de maatschappij te stappen, zonder ervaring, om hélemaal opnieuw te beginnen. Dat is niet makkelijk. Daarom moet ik zorgen dat ik tijdens mijn carrière goed boer, zodat ik later een investering kan doen, of zelf iets kan opzetten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties