Vanderbiest riposteert: "Veel vedetten en weinig karakter wordt gezegd? Spelers hebben tegendeel laten zien"

Vanderbiest riposteert: "Veel vedetten en weinig karakter wordt gezegd? Spelers hebben tegendeel laten zien"
Foto: © photonews

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Cercle Brugge en Antwerp deelden de punten op de eerste speeldag: 1-1. Maar er was ook goed nieuws voor The Great Old, dat meer dan een helft met een man minder verder moest.

En dus was ook Fred Vanderbiest een erg gelukkig man. De trainer van Antwerp haalde uiteindelijk nog een punt op Cercle Brugge en was daar niet helemaal ontevreden over, temeer de competitie volgens hem erg open zal zijn.

"De focus zal er elke week opnieuw moeten zijn, want alle ploegen zijn aan elkaar gewaagd. We mogen het geen enkele keer laten schieten", aldus de oefenmeester van Antwerp.

Vanderbiest: "Het is niet omdat we goed ingekocht hebben dat w eniet elke week alles zullen moeten doen"

Maar van de manier waarop op karakter een puntje werd gehaald in Jan Breydel was Vanderbiest uitermate tevreden: "We hebben veel vedetten en weinig karakter wordt er gezegd, maar ik ben blij dat mijn spelers vandaag hebben laten zien wat ze in hun mars hebben."

Ook qua karakter dus, al wil dat niet meteen zeggen dat The Great Old kan freewheelen: "Het is niet omdat we goed ingekocht hebben dat we niet elke week alles zullen moeten doen. We zullen vol moeten gaan als we hoog willen eindigen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties