Champions Play-Off: Hoeveel vraagt elke club voor een mini-abonnement? Union SG veruit het goedkoopst

Kenny De Block
| 6 reacties
Champions Play-Off: Hoeveel vraagt elke club voor een mini-abonnement? Union SG veruit het goedkoopst
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met Union SG, Club Brugge, Anderlecht en Antwerp kennen we de vier ploegen voor de Champions Play-Off. Maar wat vragen de clubs aan de supporters voor een abonnement van drie wedstrijden? Wij zochten het uit.

Union SG:

De leider vraagt voor een volwassene die een seizonsabonnement wenst te verlengen met drie wedstrijden tussen de 27,5 en 78 euro. Kinderen betalen 15 of 20 euro voor een Play-Off abonnement.

Een Union-supporter die voor het eerst een 'mini'-abonnement aanschaft, betaalt 55 euro voor het goedkoopste en 160 euro voor het duurste abonnement. Nieuwe kinderen betalen 30 of 42 euro voor drie confrontaties.

Club Brugge:

Bij de landskampioen zijn de drie extra 'Champions Play-Off' wedstrijden inbegrepen in de prijs van het seizoensabonnement. Een Club Brugge supporter kan dus gewoon verder met het abonnement van doorheen het seizoen.

Een volwassene die zijn of haar abonnement bij de start van het seizoen verlengde, betaalde tussen de 205 en 885 euro. Een nieuwe abonnee betaalde iets meer, tussen de 225 en 975 euro. Studenten betaalden bij Club Brugge tussen 190 en 210 euro.

Anderlecht:

Bij de nummer drie moet je als seizoensabonnee een nieuw abonnement aanschaffen om de drie play-offwedstrijden mee te pikken. De prijzen voor volwassenen schommelen tussen de 45 en 145 euro voor drie wedstrijden. Minderjarigen betalen tussen de 30 en 45 euro.

Antwerp:

Net als bij Club Brugge zitten bij Antwerp de drie play-offwedstrijden inbegrepen in het seizoensabonnement. Bij de start van de competitie betaalde een fan tussen de 325 en 575 euro. Jongeren van 16 tot en met 21 jaar betaalden toen tussen de 260 en 320 euro. Voor min 16-jarigen moest slechts tussen de 70 en 85 euro neergeteld worden. 

Wie bij stamnummer 1 niet over een seizoensabonnement beschikt, kan een mini-abonnement aanschaffen voor de volgende drie wedstrijden. De prijzen voor volwassenen schommelen tussen de 75 en 135 euro. Een min 16-jarige betaalt tussen de 30 en 60 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties