'Adriaanse niet de nieuwe coach van Feyenoord'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Adriaanse niet de nieuwe coach van Feyenoord'
Foto: © SC

Co Adriaanse wordt volgend seizoen niet de nieuwe hoofdtrainer van Feyenoord Rotterdam. Dat meldt de Nederlandse krant De Telegraaf vandaag. Technisch directeur Peter Bosz wenste niet te reageren op het nieuws. "Voor mij is er absoluut nog geen nieuws rond Adriaanse. Als er iets te melden valt, zullen we er wel mee naar buiten komen. Dat heb ik steeds gezegd en nu weer. Alles wat ik nu zeg, kan verkeerd overkomen. Misschien later vandaag. Het is een kwestie van afwachten", aldus Bosz tegen het Nederlandse persbureau ANP.

Het was al bekend dat Adriaanse zijn twijfels had over een avontuur bij Feyenoord. Een delegatie van de Rotterdamse club bestaande uit Bosz, adviseur Wim Jansen en financieel directeur Onno Jacobs bezocht de flamboyante Nederlander in Oekraïne. Tijdens de eerste rommelige kennismaking maakte Feyenoord geen al te beste indruk bij Adriaanse.

Nadat Erwin Koeman begin deze maand opstapte bij Feyenoord, circuleerde vrijwel meteen de naam van Adriaanse in de wandelgangen. Toen leek het enige obstakel nog het feit dat de oefenmeester nog werkzaam was bij Metalurg Donetsk waar hij in december aan de slag was gegaan. Vorige week liet Adriaanse zijn contract in Oekraïne ontbinden wat de geruchten over een overstap naar Feyenoord enkel maar in de hand werkte.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties