Vandereycken tevreden over stage

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Vandereycken tevreden over stage
Foto: © SC

Bondscoach René Vandereycken is tevreden over de ministage van afgelopen week in De Panne. Nochtans had hij maar zeven veldspelers en twee doelmannen ter zijner beschikking. 

"Sommige spelers hadden nood aan wat conditietraining. Daarom heb ik de sessie van vrijdag verzwaard. Ik hoop wel dat ze dit weekend nog wat zullen bijtrainen. Over heel wat andere spelers, zoals Moussa Dembele, heb ik zeer goede informatie gekregen, maar ik ga dat voor mezelf houden. Ook over de kuitblessure van Daniel Van Buyten maak ik me geen zorgen", aldus de bondscoach op Sporza.be.

Maandag verzamelen de Rode Duivels maar ditmaal in de Ardennen. 23 spelers zullen dan aanwezig zijn in Spa. Enkel Peter Van der Heyden zal nog ontbreken omdat hij nog verplichtingen heeft bij VfL Wolfsburg.

Ook goed nieuws is er voor de kassa van penningmeester Germain Landsheere. De nationale ploeg zal voor het eerst sinds lange tijd weer voor een vol huis voetballen. De 12.000 tickets die bestemd waren voor de Portugese supporters zijn ook allemaal de deur uit. In totaal zijn er nu al 38.000 tickets verkocht en zijn er nog 9.000 ter beschikking maar aan de Houba de Strooperlaan zijn ze er van overtuigd dat ook die nog de deur zullen uitgaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties