Veel activiteit bij AEK Athene

Veel activiteit bij AEK Athene
Foto: © SC

Het seizoen in Griekenland is amper afgelopen of bij AEK Athene is men al volop bezig aan de voorbereiding van volgend seizoen. Zo kreeg coach Lorenzo Serra Ferrer een nieuw mandaat van het bestuur en trok men al twee nieuwe spelers aan. De Griekse club neemt het overigens vrijdag in New Jersey op tegen Benfica Lissabon in een vriendschappelijke partij.

Bij AEK is men tevreden dat Ferrer erin geslaagd is om de club te leiden naar een tweede plaats die recht geeft op een plaats in de derde voorronde van de Champions League. In het kampioenenbal van dit jaar kwalificeerde de Griekse ploeg zich bijna voor de volgende ronde na de groepsfase. Het leverde de 54-jarige Spaanse coach een contract voor de komende vier seizoenen op.

Met het oog op volgend seizoen heeft AEK al twee spelers aangetrokken. Van Panionios komt de Canadese international Tamandani Nsaliwa over. De 25-jarige verdediger tekende een contract voor drie seizoenen. Transfervrij werd ook de Braziliaan Edson aangetrokken. Deze 20-jarige verdediger bereikte een overeenkomst tot 30 juni 2012. De 30-jarige doelman Dionysios Hiotis en de 25-jarige verdediger Evangelos Moras kregen dan weer te horen dat hun contract niet zal verlengd worden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties