'Alex krijgt nieuw contract van Chelsea'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Alex krijgt nieuw contract van Chelsea'
Foto: © SC

De Braziliaan Alex zal zeer waarschijnlijk een nieuw contract krijgen van Chelsea FC. De verdediger die de afgelopen jaren werd uitgeleend aan de Nederlandse landskampioen PSV Eindhoven, zal volgend seizoen wellicht ook uitkomen voor de Engelse vice-kampioen. Volgens de Nederlandse krant De Telegraaf kan Alex zijn verbintenis bij Chelsea verlengen tot 2011.

Het contract van Alex loopt in Londen af in 2009. Die overeenkomst werd drie jaar geleden afgesloten toen de Londenaren hem weghaalden bij FC Santos en bij PSV stalden. Na drie seizoenen trouwe dienst in Eindhoven vinden zowel Chelsea als Alex zelf dat het tijd is voor een volgende stap.

Het enige probleem dat nog rest is het verkrijgen van een werkvergunning. Alex speelde nog niet genoeg interlands - hij speelde nog maar zeven keer voor de Seleçao - en daarom moet hij hopen op hulp van de speciale FA-commissie die uitzonderingen kan toestaan. Volgens De Telegraaf zal Alex wellicht begin volgende maand zijn werkvergunning in zijn bezit hebben.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties