zwaZulte Waregem
chaCharleroi
0-1
1-1
1-2
2-2
Datum: 28/11/2012 20:00
Competitie: Beker van Belgiƫ
Speeldag: 1/8 Finales
Stadion: Regenboogstadion
Live Kan Charleroi Essevee van kwartfinales houden?
Kan Charleroi Essevee van kwartfinales houden?
Foto: © SC

Seizoensrevelatie Zulte Waregem ontvangt vanavond promovendus Sporting Charleroi in de achtste finales van de Beker. Kunnen de Carolo's het swingende Essevee in eigen huis verrassen?

Zulte Waregem is op zijn hoede wanneer Sporting Charleroi vanavond op bezoek komt in de achtste finales van de Beker van België. Essevee rekent op de kwalificatie maar ook de Karolingers hopen hun seizoen wat glans te geven met een dubbele confrontatie in de kwartfinale van het bekertoernooi.

De West-Vlamingen boekten hun laatste thuiszege tegen Charleroi en hopen ook vanavond weinig problemen te kennen met de laagvlieger in de JPL. Essevee won dit weekend in het Ottenstadion van AA Gent en draait nog steeds op volle toeren in de competitie: aan vertrouwen dus geen gebrek in het Regenboogstadion. De bezoekers boekten ondanks de goeie prestatie in het Jan Breydelstadion tegen Club Brugge een nul op zes in competitieverband, maar hebben met uitzeges in Kortrijk en Charleroi al bewezen een te duchten gast te zijn.

Bij Essevee is Habibou (hamstrings) geblesseerd terwijl Bossut, Delaplace, Hazard, Leye en Malanda mogen rusten. Charleroi mist Baguette, Faidherbe, Leandro, Badibanga, Lazitch, Houdret, Ederson en Keita. Mandanda, Kagé, Diandy, Bojovic en Ohayon krijgen rust.

Scheidsrechter Wim Smet moet de partij vanaf 20.30u in goede banen leiden. Alles is LIVE te volgen via onze website.

Kan Charleroi Essevee verrassen?

Essevee is de uitgesproken favoriet. Charleroi kan u echter een degelijke duit opbrengen. Wil u een gokje wagen op één van beide ploegen open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Indien Essevee wint, krijgt u 87 euro bij een gok van 60 euro. Een gokje op Charleroi bij UNIBET van 60 euro kan u 495 euro opleveren!

Meer nieuws

Beker van Belgiƫ