STVV haalt Henkens even weg in Genk

De Nijs Michael
| 11 reacties
STVV haalt Henkens even weg in Genk
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sint-Truiden is zich danig aan het versterken met het oog op de terugronde. De leider in de tweede klasse haalde Wim Mennes al binnen en nu willen de Kanaries ook gaan shoppen in Genk. Robin Henkens verhuist alvast tijdelijk naar de tweedeklasser.

Eerder konden we al melden dat STVV interesse toont in Jelle Vossen en Goran Ljubojevic, maar de tweedeklasser staat intussen ook op het punt om de overgang van Robin Henkens af te ronden, zo meldt Het Belang van Limburg deze morgen. De beloftevolle speler komt zes maanden op huurbasis over van Racing Genk.

Een handtekening is er nog niet geplaatst, maar dat zou eerstdaags gebeuren. STVV heeft namelijk een persoonlijk akkoord met Henkens en ook met Racing Genk is de deal rond. "Voor mijn ontwikkeling is het noodzakelijk dat ik matchen met inzet speel", reageert Henkens. "Ik zal bij STVV moeten vechten voor mijn plaats, maar trainer Brepoels heeft gezegd dat hij bepaalde plannen met me heeft. Ik zou bijvoorbeeld een driehoek kunnen vormen met Delorge en Mennes."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties