Vanden Borre: "Ik wil Genoa niet verlaten"

De Nijs Michael
| 7 reacties
Vanden Borre: "Ik wil Genoa niet verlaten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anthony Vanden Borre staat in de belangstelling van Sienna en Trabzonspor, maar de Rode Duivel blijft wellicht bij Genoa. De rechtsachter wil naar eigen zeggen een basisplaats afdwingen bij de Italiaanse subtopper.

"Genoa reageerde aanvankelijk heel negatief omdat ik een transfer naar Sienna weigerde", vertelt Vanden Borre aan HLN. "Maar toen ze mijn vastberadenheid zagen om bij Genoa absoluut te willen blijven en er een basisplaats te willen afdwingen, zijn ze van gedacht veranderd. Ik mocht de groep meteen vervoegen en zo ben ik de ploeg nagereisd naar de stage in Neustift."

"Ik wil bij Genoa blijven", benadrukt de Rode Duivel nogmaals. "Ik ben ervan overtuigd dat ik hier kan slagen. Vooral nu de club Thiago Motta aan Inter Milaan heeft verkocht is er een plaats te pakken op mijn voorkeurspositie, centraal op het middenveld."

"Ik weet nog niet of ik tot de wedstrijdselectie zal behoren", kijkt de verdediger even vooruit naar de wedstrijd tegen Anderlecht. "Maar aangezien het onze eerste wedstrijd zal zijn, veronderstel ik dat de trainer iedereen speelduur zal willen geven. Ik kijk er alvast naar uit. Dit is de eerste keer dat ik terugkeer sinds ik twee jaar geleden Anderlecht verliet voor Fiorentina. Of mijn hart sneller zal beginnen slaan, zal ik na de wedstrijd pas kunnen vertellen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties