Ceulemans: "Ideale club voor mij"

Kristof Blomme
| 1 reacties
Ceulemans: "Ideale club voor mij"
Foto: © SC

Jan Ceulemans blijft twee seizoenen langer bij Westerlo. Indien hij dat contract uitdoet heeft hij er in totaal elf seizoenen opzitten bij de Kempenaars.

Gisteren tekende Jan Ceulemans een tweejarige contractverlenging bij Westerlo. Volgend seizoen begint hij er aan zijn tiende jaar. Mensen twijfelden of Caje nog door zou gaan, maar hij twijfelde zelf nooit. "Mensen vroegen me of ik me toch niet bedacht had om nog twee seizoenen bij Westerlo te blijven. Bij de besprekingen hebben Herman en ik gediscussieerd, maar we maakten ons nooit ongerust. We kennen elkaar blindelings. Westerlo is de ideale club voor mij."

Komend seizoen denkt de ex-speler van Club Brugge een mooi jaar te kunnen draaien met de club. "Twee belangrijke pionnen, Van Kerckhoven en Iakovenko, zullen we moeten missen. Maar met de ingehaalde versterkingen, Chavez, Cabeke en Clerbois, zullen we zeker resultaten halen. Het kan dat er nog iets bij komt, maar de kern ligt voor 90% vast. Nu is het hopen dat Ruiz blessurevrij blijft, want ik wil hem uitspelen als speerpunt in de aanval."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties