Van der Sar hoopt opvolger mee te mogen kiezen

Mathias Dumarey
| 16 reacties
Van der Sar hoopt opvolger mee te mogen kiezen
Foto: © SC

Edwin Van der Sar (foto) houdt op het einde van dit seizoen het profvoetbal voor bekeken. Hij hoopt wel dat hij van zijn club Manchester United mee mag kiezen wie zijn opvolger wordt in het doel van The Red Devils.

Edwin Van der Sar denkt wel dat manager Alex Ferguson met hem eens zal komen praten over diens opvolging bij Manchester United. "Ik denk toch wel dat ze zich al wat hadden voorbereid, want het nieuws dat ik ermee zal ophouden zal toch wel geen bom hebben doen inslaan", aldus de goalie.

Naast Van der Sar heeft Manchester United met Tomasz Kuszczak en winterkoopje Anders Lindegaard nog twee doelmannen ter beschikking, maar toch is de verwachting dat de Engelse competitieleider deze zomer weer gaat winkelen. Een van de kandidaten is Maarten Stekelenburg, een andere keeper uit Nederland en aan de slag bij Ajax.

Van der Sar hoopt afscheid te kunnen nemen met nog een titel. "Ik zou het jammer vinden mocht ik mijn carrière moeten afsluiten zonder prijs in mijn laatste seizoen, maar het zou niets afdoen aan mijn prestaties die ik gedurende mijn carrière heb behaald", besluit de Nederlander. 
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties