Reactie Vazquez: "Nu de kloof met Anderlecht dichten"

Tomas Taecke
| 92 reacties
Vazquez: "Nu de kloof met Anderlecht dichten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Victor Vazquez was één van de uitblinkers die Club Brugge naar een ruime zege leidden tegen Lokeren. De Spanjaard was na afloop ook bijzonder ambitieus: "Nu moeten we de kloof met Anderlecht kunnen dichten", aldus de doelpuntenmaker.

Tomas Taecke in Brugge

Met een mooie vrijschop en talloze sublieme baltoetsen en passes dirigeerde Victor Vazquez zijn ploeg naar een welverdiende zege tegen Lokeren. De spelverdeler genoot met volle teugen en waande zich na het derde doelpunt zelf even terug in Barcelona.

"Heel de ploeg heeft het er fantastisch vanaf gebracht", zei Vazquez na de wedstrijd. "We stonden goed, ook achterin liep alles gesmeerd. Vandaag konden we de bal goed in de ploeg houden, zeker na het eerste doelpunt. Tactisch hebben we een prima beurt gemaakt".

Hoewel hij vond dat alle goals van uitstekende makelij waren, kon Vazquez vooral het derde doelpunt van Akpala smaken. "Het had inderdaad een beetje weg van wat Barcelona vaak op de mat legt, maar hun niveau zullen we helaas nooit bereiken (lacht). Maar alle goals waren even mooi. Bij de vrijschop zou Jordi (Figueras nvdr.) aanvankelijk aanleggen, maar toen we de keeper zagen staan besloot ik zelf te trappen".

"We hebben de fans laten genieten en getoond dat wij die tweede plaats zeker waard zijn", voegde hij er nog aan toe. "Nu moeten we trachten die kloof met Anderlecht te dichten. Op dit moment zijn dat negen punten die in de play-offs uiteindelijk slechts vier lengtes zijn. Maar we moeten hard blijven werken, zondag volgt de eerste opdracht in Bergen".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties