Van den Brom: "Ik kan haast niet om Praet heen"

Van den Brom: "Ik kan haast niet om Praet heen"
Foto: © SC

John van den Brom komt vanavond met heel veel respect voor de tegenstander in het veld. De Nederlander wil een resultaat neerzetten en ziet daarvoor maar één manier: een stevig blok vormen.

"Onze scouting van Zenit stemt overeen met wat de spelers zich nog kunnen herinneren van hun wedstrijd twee jaar geleden. Namelijk, dat het een heel goeie ploeg is, die momenteel onder haar waarde staat gerangschikt in de Champions League-poule. Het beeld dat mijn jongens hebben van Zenit - het gevoel dat ze toen kansloos waren - neem ik zeker mee in mijn voorbereiding", zegt Van den Brom in HLN.

Hij beseft ook dat Zenit met de rug tegen de muur staat en het dus wel eens een warm avondje kan worden. "Zenit vecht voor zijn laatste kans en dat geldt ook zowat voor ons. Als je hier een goed resultaat kunt neerzetten, tank je vertrouwen voor de toekomst. We moeten een blok neerzetten. Collectief spelen. Dicht bij elkaar."

Dennis Praet speelde afgelopen vrijdag een sterke wedstrijd en zal waarschijnlijk aan de start komen. "Dat is een serieuze optie, inderdaad. Ik kan haast niet om Praet. Dennis speelde immers een uitstekende wedstrijd afgelopen vrijdag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties