Reactie Maes: "Moeilijk bespeelbaar veld om creatief te zijn"

Maes: "Moeilijk bespeelbaar veld om creatief te zijn"
Foto: © SC

Lokeren verloor met het kleinste verschil op het veld van Club Brugge. Na de wedstrijd sakkerde de bezoekende coach ook over de slechte staat van het veld. "Het veld was te moeilijk bespeelbaar om creatief te zijn rond de grote rechthoek."

Aernout Van Lindt in Brugge

"We hadden een moeilijk matchbegin. Je weet als je hier komt spelen dat je tegen een ploeg zal spelen, die met veel druk vooruit zal spelen. We konden dat overwicht gaandeweg herstellen, maar toen viel het doelpunt opeen toch wel slecht moment", aldus Maes na de partij.

"Het was ook een moeilijk bespeelbaar veld vandaag. Zeker toen we creatief wilden zijn, werd dat rond de zestien moeilijk op dit veld", klaagde Maes. "Maar we hebben vandaag wel laten zien dat we in staat zijn om een team als Club Brugge te bekampen en dat we met recht en reden draaien rond die top-6 en daar nog zullen blijven draaien."

"De Pauw verdiende een bekroning"

Een puntendeling had er kunnen inzitten voor Lokeren. "De Pauw was onze beste man vandaag", aldus de coach van Lokeren. "Maar hij heeft zijn wedstrijd niet kunnen bekronen, al verdiende hij dat wel."

"We mogen misschien wel ontgoocheld zijn dat we vandaag geen punt hebben gepakt. Het had zeker nog gekund, bijvoorbeeld bij die laatste actie. Maar het mocht niet zijn en dus gaan we zonder punten naar huis."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties