Football Battle: Antwerp en KVM ontlopen Rode Duivels

Dirk Pieters
| 3 reacties
Football Battle: Antwerp en KVM ontlopen Rode Duivels
Foto: © SC

Vandaag vond de loting plaats voor de Napoleon Games Football Battle in de Antwerpse Lotto Arena op zaterdag 4 januari 2014. Antwerp en KV Mechelen ontlopen de Futsal Rode Duivels.

De Football Battle, een toernooi dat een mix omvat tussen zaal- en veldvoetbal, zal plaatsvinden in de Lotto Arena. Vandaag volgde de loting onder het oog van schepen Ludo Van Campenhout en peter van het project Johan Boskamp.
 
Gastheer Antwerp en de Rode Duivels werden aangeduid als reekshoofd. Antwerp treft in de groep KV Kortrijk en KV Mechelen, Lokeren en OH Leuven nemen het op tegen de Rode Duivels.   
 
Groep A       
Antwerp (reekshoofd) 
KV Kortrijk 
KV Mechelen
 
Groep B
Futsal Rode Duivels (reekshoofd) 
OH Leuven 
Lokeren 
 
Alle coaches van de eersteklassers waren aanwezig voor de loting. Zij konden niet onder stoelen of banken steken dat de Rode Duivels de absolute favoriet zijn. Toch waren de oefenmeesters het roerend eens: een schitterend concept waar ze maar al te graag aan willen deelnemen met hun ploeg. 
 
"Het is natuurlijk heel leuk om mee te doen. Het blijft vriendschappelijk en een vorm van teambuilding", aldus OHL-coach Ronny Van Geneugden.
 
Morgen leest u nog meer reacties op de loting hier op Voetbalkrant.com
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties