Reactie Club Brugge is ontgoocheld met plek 3: "Titel was het enige doel"

Club Brugge is ontgoocheld met plek 3: "Titel was het enige doel"
Foto: © Photonews

Club Brugge won zijn laatste wedstrijd van het seizoen van Zulte Waregem. Door de overwinning van Standard is het daardoor wel pas derde in de stand geworden. Ontgoocheling troef dan ook bij blauw-zwart.

Aernout Van Lindt in Brugge

"Er was eigenlijk maar een doel dit seizoen", is Timmy Simons duidelijk. "En dat was de titel. Het is nu aan ons om volgend seizoen beter te doen. Ik lig nog onder contract, dus ik heb er zin in om er het beste van te maken."

"We zijn vandaag wel gesteund door het publiek. Voor hen wilden we het seizoen goed afwerken. We hebben meegedaan tot donderdag om de prijzen, dus al bij al moeten we toch niet te ontevreden zijn. Maar volgend seizoen zal er zowel aanvallend als verdedigend verbetering moeten komen."

Tot donderdag meegedaan om de prijzen

Ook Matt Ryan was vooral teleurgesteld met de derde stek: "Dit is een teleurstelling. Het was leuk om vandaag de supporters nog een overwinning te schenken en dat ik de nul kan houden is ook mooi, maar we wilden misschien meer dit seizoen."

Toch ziet de Australische goalie ook verzachtende omstandigheden: "We hebben dit seizoen met veel jeugdige spelers gespeeld. Zij hebben nu veel ervaring opgedaan", kijkt ook Ryan al vooruit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties