Sprokkels: Waasland-Beveren steekt bus in nieuw jasje en de vlam van Tony Watt is...

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 8 reacties
Sprokkels: Waasland-Beveren steekt bus in nieuw jasje en de vlam van Tony Watt is...
Foto: © Photonews

Overal ter wereld is men momenteel lekker aan het 'ballen'. Gevolg: veel kleine nieuwtjes. Onze redactie giet die dagelijks in een handig overzicht.

Beerschot-legioen in grote getale richting Pelt

Het bezoekersvak van KFCO Beerschot-Wilrijk op het veld van Esperanza Pelt zal vol zitten voor de absolute topper. Er zijn nog tweehonderd tickets beschikbaar voor paars-witte fans die hun team zaterdagavond aan de leiding hopen te zien staan.

Brama kiest voor Zwolle

Wout Brama gaat voor PEC Zwolle voetballen. De 28-jarige middenvelder weigerde na vorig seizoen zijn aflopende contract bij FC Twente verlengen en ligt nu tot het einde van de jaargang vast bij de ploeg van Ron Jans.

Waasland-Beveren in nieuw jasje

… of toch de spelersbus.

Monaco hoopt nog steeds op Wenger

Arsène Wenger is al sinds jaar en dag de manager van Arsenal, maar toch zijn er nog steeds kapers op de kust. AS Monaco hoopt nog steeds om de Fransman te overtuigen van een transfer richting de Ligue 1.

Roemenië moet op zoek naar nieuwe selectieheer

De Roemeense nationale ploeg zit zonder coach. Victor Piturca heeft namelijk laten weten dat hij de Roemeense voetbalbond verlaat en voor Al-Ittihad gaat werken.

Heeft Tony Watt een oogje op een kapster?

Beerschot wants you!

Beerschot-Wilrijk is op zoek naar afgevaardigden voor de jeugdploegen. Voor de U21, U15, U12 en U9 zoekt men nog iemand. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via jean-luc_claessens@goodyear.com

Chelsea heeft interesse in winger van Monaco

José Mourinho heeft een boontje voor Lucas Ocampos. De 20-jarige Argentijn ligt onder contract bij ASM, maar de Monegasken bewezen de voorbije maanden dat een zak geld hen over de brug haalt.

Cercle geeft tickets weg voor debuutmatch Vidarsson

Cercle Brugge neemt het zaterdag op tegen Lierse SK in wat een belangrijk duel is voor de strijd onderin. De Vereniging wil dan ook zoveel mogelijk volk naar Jan Breydel lokken met een speciale actie (lees meer).

17-jarige Belg oefent mee in de hoofdmacht van Inter

De Italiaanse eerste klasse is weer een landgenoot rijker. Zo traint de zeventienjarige Belg met Ghanese roots Senna Miangue momenteel mee met de hoofdmacht van Inter. De beloftevolle linksback heeft een verleden bij Beerschot.

Nog een Zuid-Amerikaan voor blauw-zwart?

Club Brugge lijkt nog niet snel van de Zuid-Amerikaanse weg af te stappen. Volgens Italiaanse bronnen heeft blauw-zwart interesse in Sebastian Vegas. Ook PSV Eindhoven heeft zijn zinnen gezet op de zeventienjarige Chileense verdediger.

Internationals terug op post in Genk

De internationals van Racing Genk zijn terug in Limburg neergestreken. Ook Kara Mbodji die met een buikgriepje sukkelt (lees meer). Voorts werken De Ceulaer, Kumordzi en Hamalainen verder aan hun revalidatie.

Kouemaha moet nog drie weken wachten

Dorge Kouemaha is opnieuw speelklaar, maar zijn officiele aansluiting laat op zich wachten. De KBVB kreeg dinsdag pas de documenten om een aanvraag in te dienen bij de FIFA, zo weet Het Nieuwsblad. De Kameroense aanvaller moet zo nog drie weken wachten op definitief antwoord.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties