Reactie Club Brugge dankt één boom: "Obbi heeft voor de ommekeer gezorgd"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 32 reacties
Club Brugge dankt één boom: "Obbi heeft voor de ommekeer gezorgd"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Iedereen is het er momenteel over eens: de inbreng van Obbi Oularé was hét kantelpunt voor Club Brugge. De boomlange aanvaller stak het vuur aan de lont met de gelijkmaker. "Maar voor hetzelfde geld was de wedstrijd op dat moment al gespeeld."

Cédric De Volder in Brugge

En daar heeft Obbi Oularé meer dan gelijk. Dennis Praet, Aleksandar Mitrovic,... Allen kregen ze mogelijkheden om de voorsprong te verdubbelen, maar RSC Anderlecht vergat Club Brugge af te maken. En dan kwam... Oularé!

"Ik heb helemaal niet voor een ommekeer gezorgd", blijft de aanvaller bescheiden. "Daar heeft het team voor gezorgd. Ik moet zelfs toegeven dat ik het lastig had na die zware Europese wedstrijd van afgelopen donderdag."

Ik heb helemaal niet voor de ommekeer gezorgd. Dat heeft het team gedaan

Mathew Ryan en Ruud Vormer hielden er alvast een andere mening op na. "We mogen Obbi dankbaar zijn. Hij doet de wedstrijd kantelen met zijn doelpunt én zijn prestatie. Dat is ook meteen dé kracht van ons team. Iedereen kan het verschil maken."

"We begonnen goed aan de tweede helft", krijgt Michel Preud'homme het laatste woord. "Maar ik had het gevoel dat ons spel stil aan het vallen was. Daarom bracht ik Oularé in het veld. En het moet gezegd: hij was enorm belangrijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties