Van Damme in belangstelling Antwerp, maar ook andere topclubs azen op zijn terugkeer: "Volgende dagen meer nieuws"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 40 reacties
Van Damme in belangstelling Antwerp, maar ook andere topclubs azen op zijn terugkeer: "Volgende dagen meer nieuws"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jelle Van Damme wordt al een tijdje gelinkt aan een terugkeer naar België. Het waren slechts geruchten, maar nu wordt het steeds concreter. Dat geeft hij zelf toe, want hij zit een moeilijke situatie. In december loopt zijn contract bij LA Galaxy immers af. "Als ik denk aan mijn kinderen..."

Van Damme denkt erover na. En niet enkel Antwerp is geïnteresseerd. Ook bij Anderlecht en Gent kunnen ze wel een robuuste, ervaren verdediger gebruiken. "Er zijn verschillende ploegen die weten in welke situatie ik zit", zei hij in een interview aan de Amerikaanse pers. "Ikzelf heb het goed in LA, maar als ik aan mijn kinderen denk, wil ik terugkeren", gaf hij toe.

LA Galaxy wil wel doorgaan met zijn sterkhouder, maar hijzelf begint het moeilijk te krijgen. "LA Galaxy heeft altijd begrip getoond, maar ik begin het moeilijker te krijgen in dit tweede jaar. Mijn kinderen zijn zes en zeven. En aan de telefoon laten ze me weten hoe erg ze me missen en nodig hebben."

Volgende dagen meer nieuws

En dat weegt. "Via FaceTime zie ik ze soms huilen. Dat is hard, dus overweeg ik om terug te keren. Enkele ploegen in België tonen interesse. Meer kan ik voorlopig niet zeggen. Mogelijk volgt er meer nieuws in de komende dagen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties