Almeyda wil weg

Almeyda wil weg
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Matias Almeyda heeft bevestigd dat hij zijn club Brescia in januari wil verlaten. De Argentijn, die pas deze zomer arriveerde op Rigamonti, wil weg nadat fans 3 keer tijdens de laatste 9 dagen de trainingen verstoorden.

Hij voelt zich niet beschermd door de club. De fans zijn niet zijn probleem, wel de mensen die ze tijdens de trainingen op het veld toelaten. Hij vindt dat de club verplicht zijn spelers moet beschermen en volgens hem doet Brescia dat niet.

Dit is ook de reden waarom Almeyda vrijdag niet voor de training opdaagde en ook niet voor de match van zaterdag tegen Chievo Verona. Hij wil nog met de club praten, maar denkt dat het het beste is dat hij op zoek gaat naar een nieuwe club.

Almeyda kwam bij Brescia nadat zijn contract bij Inter Milan afliep. Oorspronkelijk zou hij naar Indipendiente in zijn thuisland gaan, maar hij moest daar hals over kop vertrekken nadat er was gedreigd geweest om zijn familieleden te kidnappen. Met Lazio won Almeyda al eens de Scudetto.

Of Almeyda in de Serie A zal blijven is op dit moment nog onduidelijk. Voor hij bij Brescia kwam, werd hij ook gelinkt aan Fiorentina. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties