Nieuwe voorzitter stelt zich voor

Jimmy Wouters
| 0 reacties
Nieuwe voorzitter stelt zich voor
Foto: © SC

De nieuwe voorzitter van de Koninklijke Sporting Club Blankenberge, Patrick De Klerck, heeft zich gisteren aan het publiek voorgesteld. 
Hij is 40 jaar en een geboren en getogen Blankenbergenaar. Hij is gehuwd met Gerda Decoster en fiere vader van 2 zonen. Hij studeerde licentiaat economische geografie en licentiaat stedenbouw en ruimtelijke ordening. Zoals al eerder gemeld is al 6 jaar adviseur op het kabinet van de Minister van Ruimtelijke Ordening Dirk Van Mechelen in Brussel.
Al sinds zijn kinderjaren is hij al verbonden met de club. Niet verwonderlijk dus dat zijn zonen nu ook bij Blankenberge aangesloten zijn. 

Patrick De Kleck: “Het is voor mij een zeer grote eer door het bestuur als voorzitter te zijn verkozen. Het zal niet gemakkelijk zijn om in de voetsporen van Dr. Hans Soete te treden, hét boegbeeld van de voetbalclub. Hans heeft Sporting gebracht waar het vandaag staat: een prachtige ploeg met een geweldige teamgeest en een gezonde financiële balans. Ik dank Hans dan ook uitdrukkelijk voor zijn jarenlange inzet en hoop dat Sporting nog steeds op zijn rijke ervaring beroep zal kunnen doen om de ploeg opnieuw in de hoogste regionen van de rangschikking te kunnen krijgen. Ook dank ik het bestuur voor het vertrouwen dat in mij wordt gesteld om kscb de komende periode als voorzitter van dienst te mogen zijn.”
Hij gaf ook aan dat hij in zijn nieuwe functie nog wat moet groeien. Over het komende seizoen is hij optimistisch gestemd. " We hebben voor het seizoen 2005-2006 terug een goed uitgebalanceerde ploeg weten samen te stellen, met een aantal vaste waarden en een aantal nieuwe krachten." Verder is hij ook heel trots dat er opnieuw rasechte Blankenbergenaars in de ploeg zitten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

West-Vlaanderen (1)

Nieuwste reacties