Messoudi doet vliegtuig wachten

Messoudi doet vliegtuig wachten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Belgische beloften zijn gisteren goed en wel aangekomen in Oekraïne, waar ze de eerste wedstrijd zullen spelen in een tweeluik richting het EK. Het vliegtuig had gisteren wel wat vertraging, Mohammed Messoudi had zich namelijk overslapen. De bobo’s van de voetbalbond slaagden erin het luchthavenpersoneel te doen wachten. Onder luid applaus stapte Messoudi met tien minuten vertraging op het vliegtuig.
 
De omstandigheden in Oekraïne stemmen De Sart tevreden: “Het kunstgrasveld is in orde en de temperatuur (4 graden celsius) valt mee”, aldus de coach aan Het Laatste Nieuws. De beloften komen voor een zware opdracht, maar hebben in het verleden al bewezen hun plaats waard te zijn.

Vandenbergh enige A-international
 
Glenn Verbauwhede, de doelman die voor een groot stuk mede verantwoordelijk is voor de kwalificatie, is geblesseerd in België gebleven. Proto, de doelman van Anderlecht, was de gedoodverfde vervanger, maar een blessure besliste daar anders over, daardoor komt Bram Verbist van Germinal Beerschot in de basis. De beloften kunnen rekenen op een sterke ploeg waarin Kevin Vandenbergh de enige A-international is, daardoor verdwijnt Yulu-Matondo naar de bank.
 
Oekraïne eindigde in de kwalificatiepoules tweede na Denemarken, het liet echter wel Griekenland en Turkije achter zich. De Oekraïners hebben een stevig geheel dat moeilijk te ontwrichten is. Het is vooral uitkijken naar hun koningskoppel vooraan, Aliev en Milevskiy spelen beide voor Dinamo Kiev, Aliev heeft een verschroeiend schot. Op het EK –20 in Nederland scoorde hij vijf keer. Milevskiy wordt nu al vergeleken met Ibrahimovic. Het wordt uitkijken geblazen.
 
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties