Quaresma gaat zeker niet naar Bayern

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Quaresma gaat zeker niet naar Bayern
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ricardo Quaresma, spits van FC Porto en de Portugese nationale ploeg, trekt zeker niet naar Bayern München. De aanvaller zou de overstap naar Beieren niet logisch vinden. Hij is momenteel enkel geïnteresseerd in een transfer naar Engelse, Spaanse of Italiaanse competitie. Dat liet hij weten aan de krant O Globo.

Quaresma heeft bij de Portugese landskampioen nog een contract lopen voor twee seizoenen maar de club is bereid om te luisteren naar geïnteresseerde teams om de 23-jarige aanvaller over te nemen. Vooral Atlético Madrid lijkt nu een grote gegadigde om de Portugees aan zijn selectie toe te voegen, maar de vraagprijs van twintig miljoen euro vormt vooralsnog een struikelblok.

Ricardo Quaresma genoot zijn jeugdopleiding bij Sporting Lissabon maar werd op 19-jarige leeftijd weggehaald door FC Barcelona. Hij slaagde er in Camp Nou niet in om zijn landgenoot Luis Figo te doen vergeten. Sinds de zomer van 2004 speelt hij voor FC Porto waar hij is uitgegroeid tot één van de vedetten van het elftal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primeira Liga

Nieuwste reacties