EK -21: 'Bedankt spelers! Bedankt supporters!'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
EK -21: 'Bedankt spelers! Bedankt supporters!'
Foto: © SC

Vanuit Arnhem
    
België speelde tegen Servië een zeer goede wedstrijd, maar verloor toch met 2-0. Het verlies kwam hard aan bij de spelers, die na de wedstrijd uitgebreid gefeliciteerd werden door bondscoach Jean-François de Sart.“We zijn zeer ontgoocheld, maar ik ben zeer trots op de prestatie van alle spelers”, aldus de Sart. “We waren de betere ploeg en hadden de meeste kansen, maar misten efficiëntie. In voetbal tellen alleen de doelpunten. Servië toonde zich de meest realistische ploeg van het tornooi. Ze laten de tegenstander komen en maken dan zelf hun kansen af.”
 
Over de globale prestatie op het EK -21 toonde de Sart zich ook zeer tevreden. “We hebben een zeer goed tornooi gespeeld. Op voetbalgebied hebben we ons beste niveau gehaald. Alle spelers hebben het beste van zichzelf gegeven. We hebben getoond dat onze ambitie correct was. Ons niveau was geen toeval. We presteren al goed voor een langere periode. Vorige EK-kwalificatie waren we 10 wedstrijden ongeslagen tegen ploegen als Spanje en Frankrijk. Deze wedstrijd is onze nederlaag in een jaar. Ik wil de de spelers, de staff en iedereen rond het team bedanken voor het mooie tornooi.”
 
De Jonge Duivels werden in Arnhem aangemoedigd door enkele duizenden Belgische voetbalfans. “De fantastische opkomst was onverwacht, maar toont aan dat het voetbal terug leeft in België. Het is een bekroning voor iedere speler eneen bewijs dat ze alles gegeven hebben voor België. Ils se ne sont pas trompées. Ik wil hen bedanken voor de fantastische steun.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties