Dirk Kint mogelijk nieuwe hoofdtrainer HO Oostende?

Michael Ketelers
| 0 reacties
Dirk Kint mogelijk nieuwe hoofdtrainer HO Oostende?
Foto: © SC

Naar alle waarschijnlijkheid wordt Dirk Kint volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van eersteprovinciale Hoger Op Oostende spelend in de provinicie West-Vlaanderen. Hij volgt Kurt Bataille op die de nieuwe assistent-trainer is bij KV Oostende.

Na financiële problemen bij de club waar het bijna de voltallige spelersgroep zag vertrekken wegens loonachterstand wil men opnieuw met een schone lei beginnen. Voorzitter Pièrre Ryckewaert zei eerder al dat Hoger Op niet kan tippen aan buren KVO en VGO inzake het financiele plaatje en daarbij ook altijd veel spelers ziet vertrekken en nauwelijks een kern bij elkaar kan houden. Momenteel werkt het bestuur aan het samenzetten van een nieuwe spelersgroep hierover volgt later nog meer nieuws

Hoger Op speelde vorig seizoen evenwel de eindronde in die eerste provinciale maar werd gewipt door SK Eernegem. Het speelde trouwens een sterk seizoen met toch een aantal matchen aan de leiding te hebben gestaan. Maar daarna sloeg het noodlot toe: de spelers hadden weet gekregen van de financiële problemen binnen de club en hun prestaties gingen ziender ogen achteruit tot ergernis van toenmalig trainer Kurt Bataille, ook hij nam daarna een beslissing inzake zijn toekomst en nam ontslag als trainer bij Hoger Op, ook al omdat het bestuur zijn plannen niet kon waarmaken. Bataille werd later de nieuwe hulptrainer bij zijn KV Oostende.

Dirk Kint zal dus naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe hoofdtrainer worden. Vorig seizoen was hij al assistent van Kurt Bataille, Kint genoot ook van een opleiding bij grote broer KV Oostende. Kint zal worden bijgestaan door Pascal Vanderwal, eveneens ook de  keeperstrainer.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

West-Vlaanderen (1)

Nieuwste reacties