Musampa krijgt megaboete van zijn club
Mathias Dumarey
| 0 reacties
Musampa krijgt megaboete van zijn club
Foto: © SC

Kiki Musampa heeft van zijn Turkse club Trabzonspor een megaboete gekregen. Hij kreeg een recordboete van een kwartmiljoen euro. De club geeft als reden dat Musampa de club in de steek heeft gelaten. De werkelijke reden is wellicht anders. De Turken willen af van Musampa ondanks een nog doorlopend contract van twee jaar. Musampa zou er inderdaad goed aan doen de club te verlaten.

"Het is me totaal onduidelijk waarom. Maar ik maak me geen zorgen. De reglementen van de FIFA staan dit niet toe. De club wil gewoon van me af en om dat te bereiken, gaan het bestuur heel erg ver", aldus Musampa in de Nederlandse krant De Telegraaf.

"Op het einde van vorig seizoen werd ik uit de selectie gezet omdat ik op een trainingskamp een drietal minuten te laat was op mijn hotelkamer. Daarna kreeg ik nog eens een boete van 17.000 euro omdat ik te laat terugkwam van vakantie. De club had de plannen van de voorbereiding gewijzigd maar mij daarvan niet op de hoogte gebracht. En nu dus dit. Ik wacht rustig af. Het lijkt me ook beter dat ik vertrek", besluit Musampa.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Süper Lig

Nieuwste reacties