Lippi: "Antonio Conte is een echte leider"

Jens Hoofteer
| 1 reacties
Lippi: "Antonio Conte is een echte leider"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marcello Lippi verwacht komend seizoen niet al te veel spanning in Italië. Juventus won de afgelopen twee jaar de Scudetto en volgens Lippi zal het dit jaar niet anders zijn. "De titel nu al vergeven", zegt de voormalige Italiaanse bondscoach aan de Italiaanse krant La Stampa.

De Oude Dame was de afgelopen jaren zo goed als onklopbaar in de Serie A en kon zich deze zomer zelfs nog versterken. Fernando Llorente werd weggeplukt bij Athletic Bilbao en Carlos Tévez kwam over van Manchester City. Daarnaast kondigde de club uit Turijn onlangs ook de transfer aan van Angelo Ogbonna.

 

“Juventus gaat de competitie winnen”, concludeert Lippi, die zelf momenteel  trainer is bij het Chinese Guangzhou Evergrande. “Antonio Conte was als mijn aanvoerder al een echte leider en die kwaliteit heeft hij duidelijk ook als coach. Ik wist altijd al dat hij een goede coach zou worden.” Lippi stond tussen 1994 en 1999 en tussen 2001 en 2004 zelf aan het roer bij Juve. Hij won onder meer vijf keer de Serie A en de Champions League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties