PSV haalt opgelucht adem na nipte zege

Caroline Tonnelier
| 3 reacties

PSV had na de pijnlijke nederlaag op het veld van RKC iets recht te zetten tegen Cambuur. De ploeg van Cocu overtuigde alweer niet, maar het resultaat was er wel: 1-2.

Al voor aanvang van de match was er slecht nieuws voor PSV: Bryan Ruiz bleek immers niet fit genoeg om aan de aftrap te verschijnen. Tot overmaat van ramp kwamen de bezoekers al na twee minuten op achterstand. Manu bezorgde Cambuur een erg vroege voorsprong.

De Friezen hadden zelfs nog enkele kansen op een tweede doelpunt, maar PSV kwam tegen de gang van het spel in op gelijke hoogte. Nog voor de rust kopte Bruma de 1-1 tegen de netten. Cambuur ging na de pauze op zoek naar een nieuwe voorsprong, maar de bezoekers toonden zich trefzekerder. Locadia zorgde voor het harde verdict voor de thuisploeg: 1-2.