Brengt Bakkali zijn carrière in gevaar?

Mattias Verhaeghe
| 17 reacties
Brengt Bakkali zijn carrière in gevaar?
Foto: © SC

Het gaat niet goed met Zakaria Bakkali. De jonge Belg heeft heel wat problemen bij PSV. Hij startte als een wervelwind aan het seizoen en leek zich helemaal te ontplooien. Maar dat liep anders af.

Zo ver kwam het dus niet. Nadat Bakkali zich toonde tegen onder meer Zulte Waregem in de voorrondes van de Champions League, werd hij beloond met zijn eerste cap voor de Rode Duivels. De jongeling raakte echter geblesseerd en raakte daarna verstrikt in een web van problemen.

Bakkali viel enkele keren na elkaar uit met een blessure en raakte maar niet topfit, maar dat was niet het enige probleem van de jonge Belg. Hij kwam door mentaliteitsproblemen in diskrediet bij de trainer en het bestuur van PSV.

De problemen werden alleen maar erger met het uitblijven van een contractverlenging. Bakkali weigerde telkens bij te tekenen, waardoor de relatie tussen speler en club helemaal verzuurd raakte. Arsenal en Liverpool toonden al interesse in de flankspeler, waardoor hij wellicht op een vertrek aanstuurt.

Onlangs kreeg hij nog eens zijn kans, maar werd hij na zestien minuten naar de kant gehaald omdat hij volgens zijn trainer zijn taken niet uitvoerde. Een definitieve breuk lijkt in de maak. Brengt hij met deze problemen zichzelf en zijn carrière in gevaar of komt het nog goed met Zakaria Bakkali?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties