OFFICIEEL: Peeters aan de slag bij Charlton

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 15 reacties
OFFICIEEL: Peeters aan de slag bij Charlton
Foto: © Photonews

Bob Peeters is vanavond aangesteld als de nieuwe coach van Charlton Athletic. De voormalige Rode Duivel zette zijn handtekening onder een overeenkomst.

Het nieuws komt allesbehalve uit de lucht vallen. Bob Peeters bevond zich de voorbije dagen in Londen om te onderhandelen over de voorwaarden van het contract. Eerder vandaag werd overigens al aangekondigd dat het verlossende bericht in de loop van de avond zou worden gelanceerd.

Peeters was de voorbije maanden aan de slag als oefenmeester van Waasland-Beveren. Hij slaagde erin om de Leeuwen in de hoogste afdeling te houden na het ontslag van Glen De Boeck. Op de Freethiel ging men niet meteen akkoord met zijn vertrek, maar Peeters verbrak zijn nog lopende contract eenzijdig.

Op die manier gaat Peeters dus aan de slag bij de Engelse club van Roland Duchâtelet. Hij volgt er José Riga op, die er nochtans in slaagde om de traditieclub in de Engelse tweede klasse te houden. Het is nu aan Peeters om Charlton te laten uitgroeien tot een degelijke satellietclub van Standard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties