Dames Zulte Waregem bezig aan erg straffe reeks!

Dames Zulte Waregem bezig aan erg straffe reeks!
Foto: © SC

De dames van Zulte Waregem begonnen aan het nieuwe seizoen met drie nederlagen in vijf wedstrijden. Maar sindsdien gaat het wel bijzonder goed met de ladies van Essevee. Promotie naar de Super League is zelfs nog steeds mogelijk.

Aanstaand weekend volgt een belangrijk duel in en tegen Kontich, het nummer 4 uit de stand. Maar de resultaten van Zulte Waregem de voorbije maanden laten het beste verhopen: de ploeg slaagde erin drie rondes in de Beker van België te overleven en plaatste zich zo voor de kwartfinales.

En in de competitie is het ook al tien speeldagen ongeslagen: zeven winstpartijen en drie gelijke spelen, goed voor 24 op 30 de voorbije tien speeldagen. Daarmee staat de club momenteel op plek 3, maar wel op de eerste promotieplaats van de reeks. Op plaatsen 1 en 2 staan namelijk Standard B en AA Gent B en zij kunnen sowieso niet stijgen naar de Super League.

Essevee denkt erover na om eventuele promotie na te jagen, maar zou bij een huidige stand dan wel een play-off moeten spelen tegen het nummer 8 uit de Super League. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e Klasse

Nieuwste reacties