Legende haalt uit naar 'kapitein' Neymar, die dreigt te vertrekken

Legende haalt uit naar 'kapitein' Neymar, die dreigt te vertrekken

Voor voormalig Braziliaans sterspeler Zico is het duidelijk: Neymar heeft niet de kwaliteiten om kapitein van de 'Seleção' te zijn op de Olympische Spelen. Zijn trainer denkt daar alvast anders over.

De 63-jarige voetballegende liet er geen twijfel over bestaan. "De kapitein voldoet niet aan de vereisten om aanvoerder te zijn'', zei Zico, die in 1983 nog werdeldvoetballer van het jaar werd. Vanavond speelt Brazilië tegen Denemarken, eerder werd gelijkgespeeld tegen Irak. Het is dus van moeten voor de Goddelijke Kanaries.

Al ziet Zico het niet goed aflopen. "Je kunt in twee weken geen wonder tot stand brengen. En de Braziliaanse selectie komt altijd op het laatste moment bij elkaar."

De Goddelijke Kanaries zonder Neymar... Stel u voor!

Neymar zelf reageerde nog niet op de kritiek, maar zijn trainer Rogerio Micale, deed dat wel. Hij vindt dat het nu wel genoeg geweest is met de kritiek op zijn sterspeler. "Neymar zal ooit de beste speler ter wereld worden en we moeten hem respecteren", vindt Micale. "Als we onze beste spelers niet respecteren, zullen ze binnenkort niet meer bij ons zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Olympische Spelen

Nieuwste reacties