Klasbakken bij Beerschot-Wilrijk: "Er zitten er een paar bij met een heel mooie toekomst"

Klasbakken bij Beerschot-Wilrijk: "Er zitten er een paar bij met een heel mooie toekomst"
Foto: © jan mees

Beerschot-Wilrijk is heel sterk aan de competitie begonnen. Met 22 van de 29 mogelijke punten voeren ze ook het klassement aan in de hoogste amateurreeks. Hernan Losada zag dan ook dat het goed was.

Losada ziet toch een verschil met vorig seizoen, al zijn de Ratten in principe geen reeks hoger gaan spelen. "Ja, maar het niveau is toch heel wat hoger hoor. We speelden al tegen teams die echt goed voetbal brachten, technisch verzorgd ook", vindt Losada. "Maar wij doen het ook heel goed, vooral op verplaatsing. Al die punten die we al pakten, dat doet wel deugd."

Zelf begon de Argentijn heel goed aan het seizoen, maar daarna kreeg hij wat af te rekenen met fysieke kwaaltjes. "Ik moet het kalm aan doen na een match. Ik heb na een match last van de patellapees en ik laat dat elke keer verzorgen zodanig dat het niet erger wordt."

Het niveau is toch hoger dan vorig seizoen

Maar voor zijn eigen ploeg heeft hij niets dan lof. "De jongens hebben zich serieus aangepast en er zitten er een paar bij met nog een hele mooie toekomst voor zich", denkt hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e nationale

Nieuwste reacties