Denis Prychynenko trekt met Beerschot-Wilrijk naar ex-club White Star: "Die club moet mij nog geld"

Koen Frans
Koen Frans
| 0 reacties
Denis Prychynenko trekt met Beerschot-Wilrijk naar ex-club White Star: "Die club moet mij nog geld"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Denis Prychynenko trekt dit weekend met KFCO Beerschot-Wilrijk naar White Star Brussel. De Oekraïense Duitser werd er vorig jaar onder leiding van John Bico kampioen in tweede klasse. Het wordt een speciaal weerzien met zijn ex-club.

"Ik heb eigenlijk alleen maar goede herinneringen aan die periode overgehouden", zegt Denis Prychynenko aan Voetbalkrant. "Het zal vreemd worden om in de bezoekerskleedkamer plaats te nemen, maar het wordt leuk om nog eens te voetballen in het stadion waar ik vorig jaar kampioen werd."

Prychynenko onthoudt vooral de positieve zaken van bij White Star. "Maar de ploeg moet me ook nog wel wat geld. Het gaat om een viertal maandlonen. Ik weet niet wanneer ik dat geld zal krijgen, maar ik hoop dat de mensen van White Star mij wel nog correct uitbetalen", zegt de 24-jarige Duitser.

Ik hoop dat de mensen van White Star mij nog correct uitbetalen.

Ander team als vorig jaar

"Kijk, ik wil echt niet slecht praten over die club, want ik wens ze het allerbeste toe. Maar ik begrijp niet hoe een ploeg die de salarissen van vorig seizoen nog moet betalen nog steeds in een competitie actief kan zijn. In Duitsland zou dat niet kunnen", weet Prychynenko.

Prychynenko heeft nog contact met de ex-ploegmaats. "Ik hoor ze nog, ja. Al is het niet meer dezelfde ploeg als vorig jaar. Lokilo ken ik nog, dat is een stevige verdediger. Ook Maatoug en doelman Bellin zijn erg goed. Het wordt niet gemakkelijk, maar Beerschot-Wilrijk moet elk team in deze reeks kunnen verslaan", vindt Prychynenko.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e nationale

Nieuwste reacties