Daar is de miserie: 'club van Bico' mag geen wedstrijden meer spelen

Daar is de miserie: 'club van Bico' mag geen wedstrijden meer spelen

Het spel zit op de wagen: WS Brussels mag geen voetbalwedstrijden meer spelen in de eerste amateurliga met onmiddellijke ingang. Dat maakte de KBVB vandaag bekend. De club zit met achtstallige betalingen die nog steeds niet ingelost waren.

White Star kreeg tot donderdagavond om zijn schulden bij de KBVB in te lossen, maar gaf geen gehoor aan de aangetekende schrijvens. En zolang dat niet in orde is, krijgen ze elke wedstrijd een forfait aan hun broek. De KBVB had WS Brussels al op 2 november gewaarschuwd dat het geschorst kon worden van alle sportactiviteiten toen ze geen bewijs konden voorleggen dat ze hun schulden konden betalen.

Donderdagavond was er nog altijd geen bewijs op tafel gekomen en dat was de deadline. Zaterdag wordt de wedstrijd tegen Oudenaarde dan ook niet gespeeld. WS verliest de match met 0-5 en ook de reservenwedstrijd wordt geschorst. Indien ze voor de 19de speeldag hun schulden niet inlossen, worden ze volledig gschrapt uit de competitie. Bij WS Brussels heeft John Bico officieel geen functie meer, maar hij heeft er wel nog stevig de touwtjes in handen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e nationale

Nieuwste reacties