VIDEO: Scorende Balotelli spot met Meunier en geeft titelambities van negenkoppig PSG een flinke knauw

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 3 reacties
VIDEO: Scorende Balotelli spot met Meunier en geeft titelambities van negenkoppig PSG een flinke knauw

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De kans dat Paris Saint-Germain ook dit seizoen de titel zal veroveren in de Ligue 1, lijkt alweer een pak kleiner geworden. De club uit de hoofdstad ging met 3-1 onderuit tegen het Nice van 'enfant terrible' Mario Balotelli.

PSG kon maar beter winnen om in het spoor van leider Monaco te blijven, maar de club regerende landskampioen leed een pijnlijke 3-1 nederlaag op het veld van Nice. Mario Balotelli zette zijn ploeg halverwege de eerste helft op voorsprong, in de tweede helft verdubbelde Pereira de score.

Marquinhos milderde nog tot 2-1, maar in het absolute slot zette Donis de 3-1 eindstand op het bord. In de extra tijd kwam PSG nog met negen te staan na rode kaarten voor Thiago Motta en Angel Di Maria.

Maar naast zijn doelpunt viel Balotelli trouwens nog op. In de tweede helft dolde de Italiaan met Rode Duivel Thomas Meunier. De aanvaller haalde enkele van zijn kunstjes boven, tot Blaise Matuidi er genoeg van had en Balotelli onderuit schoffelde. 'Why always me?', zal Super Mario gedacht hebben.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties