Arsenal houdt 80 miljoen klaar voor Lille-speler die dit seizoen beslissender was dan Ronaldo en Hazard
Redactie
| 5 reacties

Arsenal houdt 80 miljoen klaar voor Lille-speler Nicolas Pepe

Arsenal houdt 80 miljoen klaar voor Lille-speler die dit seizoen beslissender was dan Ronaldo en Hazard

Tussen de meest beslissende spelers in Europa staat de naam van een 23-jarige Ivoriaan van Lille. Hij laat zelfs ronkende namen als Cristiano Ronaldo en Eden Hazard achter zich.

Nicolas Pepe is de naam en hij moet enkel Lionel Messi en Kylian Mbappé laten voorgaan, zo rekende de voetbalwebsite Goal uit. Als je doelpunten en assists optelt, totaliseert Messi er 45. Mbappé volgt op een straatlengte op plaats 2 en komt aan 34.

Eden Hazard zit volgens dezelfde bron aan 28 beslissende momenten en Cristiano Ronaldo aan 27. Met 19 doelpunten en 11 assists staat Pepe dus voor deze 2 grootheden. Vorige zondag pakte hij nog stevig uit tegen PSG met 1 treffer en 2 assists, tegen grote ploegen kan de Ivoriaan het dus ook.

80 miljoen

De kans dat de jongeman volgend jaar nog in Lille speelt, is zo goed als onbestaand. Clubeigenaar Gerard Lopez liet voor de microfoon van Canal+ al optekenen dat transfergeld een onontbeerlijke bron van inkomsten is om het budget rond te krijgen. Tussen de regels door weet je dan wel dat een overgang naar een topteam voor het juiste bedrag bespreekbaar is.

De interesse in de diensten van Pepe is niet min. Arsenal is een van de gegadigden en zou een bod van 80 miljoen euro voorbereiden. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties