'Mourinho wil Vertonghen overtuigen om nieuw contract te tekenen, maar Rode Duivel zit met vraagtekens'
Redactie
| 0 reacties

Jan Vertonghen kan zijn contract bij Tottenham Hotspur verlengen tot het einde van het seizoen

'Mourinho wil Vertonghen overtuigen om nieuw contract te tekenen, maar Rode Duivel zit met vraagtekens'

Het is inmiddels klaar als een klontje dat Jan Vertonghen volgend seizoen niet meer voor Tottenham Hotspur zal voetballen. Toch is er een contractverlenging op komst. Eentje voor enkele wedstrijden...

Jan Vertonghen heeft de clubs voor het uitkiezen. Internazionale FC, SSC Napoli, AFC Ajax, Real Betis,... De transfervrije Rode Duivel is gegeerd wild in deze tijden.

En toch hoopt Tottenham Hotspur Vertonghen te overtuigen om een contractverlenging te tekenen. Het contract van Super Jan loopt op 30 juni af, maar door de coronacrisis zal het seizoen op dat moment nog niet afgelopen zijn. 

Het Laatste Nieuws weet dat vooral José Mourinho wil dat de verdediger voor negen extra matchen zal bijtekenen. Ook Voor Vertonghen zelf zou het op die manier een afscheid door de grote poort worden. 

Wat met toekomstige club?

Maar de Rode Duivel beseft zelf ook dat zijn toekomstige club op die manier in het nadeel wordt gesteld. Wat als hij de volledige voorbereiding mist en pas kan aansluiten bij zijn nieuwe club op het moment dat de competitie daar zal starten? Het zorgt voor een pak vraagtekens…

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties