'Batshuayi past niet in plannen van Thomas Tuchel en mag Chelsea verlaten'

'Batshuayi past niet in plannen van Thomas Tuchel en mag Chelsea verlaten'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zes jaar geleden betaalde Chelsea 39 miljoen om Michy Batshuayi (28) weg te plukken bij Olympique Marseille. Anno 2022 heeft Batsman 'amper' 77 wedstrijden voor de Blues gespeeld. Afgelopen seizoen werd Batshuayi alweer voor de vierde keer uitgeleend, deze keer aan Besiktas.

Met nog een jaar contract in Londen heeft het er alle schijn van dat het einde verhaal is voor Michy Batshuayi bij Chelsea. Na uitleenbeurten aan Borussia Dortmund, Valencia, Crystal Palace en Besiktas gaat de Rode Duivel op zoek naar een definitieve oplossing.

De Italiaanse journalist Nicolo Schira laat weten dat Thomas Tuchel een lijst heeft ingediend bij het Chelsea-bestuur van de spelers die de club deze zomer mogen verlaten. Op die lijst staan naast Batshuayi ook de namen van Timo Werner, Hakim Ziyech, Conor Gallagher, Billy Gilmour, Emerson, Abdul Baba, Marcos Alonso en Malang Sarr.

Michy Batshuayi speelde vorig seizoen 42 wedstrijden in het shirt van Besiktas. De Rode Duivel (45 interlands, 25 doelpunten) voelde zich goed in zijn sas bij de Turkse topclub. Batsman scoorde veertien keer en gaf vijf assists.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties