๐ŸŽฅ Mo Salah trapt Liverpool naar de zege tegen Tottenham

Liverpool heeft de topper tegen Tottenham gewonnen. Mo Salah was met 2 doelpunten de grote uitblinker.

Dit seizoen wisselde Liverpool al goede met minder goede prestaties af. Tegen de toppers waren ze wel telkens aanwezig. Ook op het veld van Tottenham.

Mo Salah zette Liverpool al snel op rozen. Nog voor de rust ging de verdediging van Tottenham knoeien. Mo Salah nam het cadeau graag aan: 0-2.

Halfweg de 2e helft zorgde Harry Kane opnieuw voor vuur in de partij, maar Liverpool trapte veel ballen wild weg en Tottenham kwam niet meer tot scoren. Zo pakte Liverpool in de Premier League zijn 1e uitzege van het seizoen. Na 13 wedstrijden staan ze met 19 punten 8e. Tottenham speelde al een wedstrijd meer en staat 4e met 26 punten.