Alweer een nieuwe update over schorsing van Lukaku na racisme-incident tegen Juventus

Alweer een nieuwe update over schorsing van Lukaku na racisme-incident tegen Juventus
Foto: © photonews

Romelu Lukaku wordt dan toch niet geschorst voor zijn rode kaart in de heenmatch van de Coppa Italia. Dat heeft de Italiaanse voetbalbond beslist.

Romelu Lukaku kreeg in de heenmatch van de halve finale van de Coppa Italia tegen Juventus in de toegevoegde tijd nog een tweede gele kaart door de viering van zijn goal. Maar al snel werd duidelijk dat Lukaku dat gebaar deed omdat hij racistisch bejegend werd door supporters van Juventus. 

Juventus moest de desbetreffende tribune een match sluiten, maar dat werd na een beroep nog terug gedraaid. Lukaku werd een match geschorst na zijn rode kaart, maar Inter ving bot in beroep. 

Zaterdag greep de Italiaanse voetbalbond dan toch in en dat besliste dat Lukaku dan toch niet geschorst wordt voor de terugmatch tegen Juventus. Die match staat volgende week woensdag op het programma. 

Inter trekt zondag eerst nog naar Empoli, de vijftiende in de stand. Inter moet dan weer winnen als het nog een kans wil maken op de top vier, zeker nu Juventus ook zijn puntenaftrek van 15 punten zag wegvallen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties