'Mourinho vertrekt samen met Lukaku bij AS Roma'

'Mourinho vertrekt samen met Lukaku bij AS Roma'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ondanks de goede vorm van Romelu Lukaku heeft AS Roma een rampzalige seizoensstart achter de rug. Hoewel de recente resultaten de situatie enigszins hebben verbeterd, kan José Mourinho de club nog steeds verlaten.

Een paar weken geleden, na een vernederende 4-1 nederlaag bij Genoa, berichtte de Italiaanse pers over een ultimatum van de Roma-directie. Als er de volgende wedstrijd een nederlaag zou volgen, werd coach José Mourinho de deur gewezen worden. Die week won Roma echter.

Nu zou alles erop wijzen dat de Portugees zijn contract niet verlengt. Journalist Gianluca Di Marzio legde uit dat Mourinho een duizelingwekkend contract zou kunnen accepteren in Saoedi-Arabië, ter waarde van €120 miljoen over twee jaar. 

Mourinho's contract bij Roma loopt volgend jaar juni af. "Aan het einde van hun overeenkomst in juni zullen ze uit elkaar gaan", zei Di Marzio. Ook Romelu Lukaku wordt uitgeleend tot aan het einde van het huidige seizoen. Zijn contract bij Roma loopt dus gelijktijdig af met dat van zijn coach. Op die manier zou Roma twee sterren op hetzelfde moment kunnen verliezen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties