"Inter heeft een grote fout gemaakt": onverwachte steun voor Romelu Lukaku uit...Milaan

"Inter heeft een grote fout gemaakt": onverwachte steun voor Romelu Lukaku uit...Milaan

Romelu Lukaku bereidt zich voor op een turbulente terugkeer in Milaan. Zijn vertrek aan het einde van vorig seizoen zorgt nog steeds voor verdeeldheid.

Je zou denken dat iedereen bij Inter Milaan tegen “verrader” Romelu Lukaku is. De 30.000 uitgedeelde en uiteindelijk verboden fluitjes bewijzen dat. Maar binnen de Inter-clan zijn sommige stemmen anders en wijzen ze op het slechte management van de club.

Dit is het geval met Ernesto Paolillo, CEO van Nerazzurri tot 2012 voordat hij plaats maakte voor Massimo Moratti. Paolillo ziet twee sleutelmomenten in de verslechtering van de relaties tussen Big Rom en de club, te beginnen met de Champions League-finale: “Lukaku kwam gedesillusioneerd terug. Hij werd niet goed behandeld. Romelu verdiende het om vanaf de eerste minuut te spelen. Inter kon rekenen op een nieuwe man, niet op toch al uitgeputte flanken”, verkondigt de voormalige CEO bij Het Nieuwsblad. 

Dan was er de zomer en zijn vele wendingen: "Lukaku wilde garanties om de eerste spits van de Nerazzurri te worden. Maar hij kreeg deze belofte niet. Het is dus logisch dat iedereen zijn eigen keuzes maakt. Ik begrijp daarom waarom Lukaku een aanbod van Inter weigerde".
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties