Benko verlaat Standard mogelijk al

De Nijs Michael
| 2 reacties
Benko verlaat Standard mogelijk al
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard haalde Leon Benko deze zomer weg bij het Duitse FC Nürnberg, maar een toptransfer werd de Kroaat niet in de heenronde. Het is dan ook niet uitgesloten dat de twintiger al na zes maanden andere oorden opzoekt, zo bevestigt Domique D'Onofrio.

FC Nürnberg haalde Benko in 2006 weg bij het Kroatische Varteks, maar door allerhande blessures kon de Kroaat nooit echt doorbreken in Duitsland. Hij scoorde pas in november 2007 een eerste keer voor zijn Duitse broodheer. Desondanks die minder fraaie statistieken haalde Standard de 25-jarige aanvaller afgelopen zomer naar Sclessin. 

Door de sterke prestaties van Igor De Camargo, Milan Jovanovic en Dieumerci Mbokani komt Benko echter weinig aan spelen toe bij de Belgische landskampioen. Hij mocht in de competitie slechts één keer als titularis aantreden en speelde in totaal amper 131 minuten. "Er is belangstelling vanuit eerste en tweede klasse, een vertrek in januari is niet uitgesloten", bevestigt technisch directeur D'Onofrio namens Standard.

In één adem bevestigde de sterke man van Standard ook dat Oguchi Onyewu volgend seizoen niet meer te zien zal zijn op Sclessin. "Na dit seizoen vertrekt hij", aldus D'Onofrio in La Dernière Heure.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties