Hertha Berlijn akkoord met transferbedrag Voronin

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Hertha Berlijn akkoord met transferbedrag Voronin
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De kans bestaat dat Andrei Voronin ook volgend seizoen nog in Berlijn te bewonderen zal zijn. Hertha BSC gaat akkoord met het transferbedrag dat zijn eigenaar FC Liverpool vraagt. Er schuilt wel nog een addertje onder het gras.

"Alles hangt af van het feit of we al dan niet CL-voetbal halen. We hebben niet zoveel geld in kas en we hebben dan ook de extra inkomsten van het kampioenenbal nodig", laat Hertha-preses Werner Gegenbauer weten aan SID. Die uitlatingen zijn nogal opmerkelijk omdat Andrei Voronin amper vier miljoen euro moet kosten.

Hertha Berlijn is alleszins goed op weg om CL-voetbal te gaan halen. Lucien Favre, die vooraf al er van uit ging dat hij deze zomer geen nieuwe spelers zou kunnen verwelkomen, heeft zijn ploeg al in de top van het klassement van de Bundesliga kunnen parkeren. Andrei Voronin is daarbij een belangrijke pion. Hij scoorde dit seizoen al elf doelpunten. De Oekraïnse international is echter wel eigendom van Liverpool dat hem in 2007 weghaalde bij Bayer Leverkusen. Het avontuur in de Premier League liep voor Voronin echter uit op een sisser.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties