Makaay spreekt niet voor 1 september

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Makaay spreekt niet voor 1 september
Foto: © SC

Roy Makaay (foto) krijgt amper kansen van Feyenoord-trainer Mario Been. De vraag is of er nog een toekomst is voor hem in Rotterdam. Makaay besliste alvast om te zwijgen tot 1 september.

Roy Makaay mocht afgelopen weekend een kwartier invallen bij Feyenoord in de competitiewedstrijd tegen Roda JC. Bij trainer Mario Been ligt de ervaren aanvaller niet in de hoogste schuif, maar het publiek begroette hem met veel gejuich toen Makaay het veld opkwam.

Makaay wil nu niet met de pers praten tot volgende week dinsdag. Dat is de dag waarop de internationale transfermarkt dicht gaat. De voormalige Nederlandse international mag uit Rotterdam vertrekken als er een goed bod op tafel komt. "Voorlopig heeft er zich nog geen enkele club gemeld. Het is rustig en het blijft rustig. Mocht er wel nog een aanbieding komen, zullen we zien wat we zullen doen. Tot die tijd en eventueel ook er na zal Makaay doen wat hij moet doen: Feyenoord helpen", aldus Rob Jansen, de zaakwaarnemer van de Nederlander in Voetbal International.

Bij Feyenoord werden ook andere routiniers als Tim De Cler, Kevin Hofland en Denny Landzaat al uit de basis gelaten. De eerste twee wil trainer Been behouden, terwijl laastgenoemde de club transfervrij mag verlaten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties