Goor: "Niet te negatief doen na één mindere match"

Steurbaut Kersten
| 5 reacties
Goor: "Niet te negatief doen na één mindere match"
Foto: © SC

Germinal Beerschot had zaterdag door het puntenverlies van Club Brugge een uitstekende zaak kunnen doen in het klassement. De Antwerpenaren bleven echter zelf op een gelijkspel steken tegen Charleroi.

Germinal Beerschot speelde geen goede wedstrijd tegen Charleroi. “Een hatelijke ploeg om tegen te spelen”, vindt Bart Goor. “Ze zetten veel druk naar voren en hebben in elke linie veel technisch sterke en balvaste spelers. Het is gewoon een goede tegenstander die niet op zijn plaats staat in het klassement.”

Te veel respect

“Zelf hebben we geen goed voetbal gebracht en mogen we blij zijn met een punt. Soms beleef je gewoon eens een mindere avond. Misschien speelden we te afwachtend en toonden we te veel respect. Positief was wel dat we de nul hielden en ook geen kansen weggaven.”

Sinds de aanstelling van Jos Daerden pakte Germinal Beerschot 29 op 39. Een zege tegen Charleroi had de Antwerpse club op drie punten van Club Brugge en de tweede plaats kunnen brengen. Is het gelijkspel nu een gemiste kans?

De spelers van Germinal Beerschot laten hun hoofd niet zot maken. “Iedereen probeert ons op andere gedachten te brengen, maar we moeten vooral naar onszelf kijken”, vindt Kurt Van Dooren.

“Het is niet deze week dat we een goede zaak hadden kunnen doen”, treedt Goor bij. “We maakten gewoon geen aanspraak op een overwinning. Vorige week hadden we onze goede wedstrijd tegen Standard moeten verzilveren, nu waren we niet goed genoeg.”

Derby

Volgende week trekt Germinal Beerschot naar KV Mechelen, de enige ploeg die op het Kiel kwam winnen. “We moeten ons snel over dit gelijkspel zetten”, aldus Goor. “De derby tegen Mechelen wordt een totaal andere wedstrijd. Na één mindere partij moeten we niet te negatief doen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties