AS Roma verliest geen enkele sterkhouder

Ward Callens
| 0 reacties
AS Roma verliest geen enkele sterkhouder
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Buiten de jongelingen Okaka Chuka en Adrian Pit blijven alle grote namen bij AS Roma. “Om op drie fronten te strijden, hebben we alle mogelijke krachten nodig”, luidt het bij de club.

Julio Baptista stond in de belangstelling van Inter en Fiorentina, maar blijft bij AS Roma. Ook Cicinho vertrekt uiteindelijk niet naar Sao Paolo. Verder was er nog de interesse van PSG voor Jérémy Menez, Bari wilde Alessio Cerci en Marco Motta kon naar Manchester City. Allen blijven nu bij de Romeinse club.

Rosella Sensi, preses van AS Roma, profileerde zich de afgelopen dagen in haar thuisland als een Italiaanse Madame ‘non’. ‘Nee’ was immers steeds het antwoord wanneer een club een van bovenstaande spelers wilde aantrekken.

Bovendien liet de club maandag weten dat ook Daniele De Rossi in Romeinse loondienst blijft. “Zolang de familie Sensi aan het roer van de club blijft, zal De Rossi niet weggaan”, verklaarde Daniele Pradè, technisch directeur bij AS Roma.

AS Roma komt zo alles behalve verzwakt uit de wintermercato, mede door de komst van Luca Toni. “Er moeten nog veel wedstrijden worden gespeeld. We zullen iedereen nodig hebben om onze doelstellingen te halen”, luidt het.

AS Roma is naast Fiorentina en Inter de enige Italiaanse club die nog meestrijdt op drie fronten, de Serie A, de Europa League en de Coppa Italia.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties